Augustambassadörer 2024: Årets svenska fackbok

oktober 13, 2024

Vi är jätteglada att kunna berätta att Bläddrat är officiella ambassadörer för Augustpriset 2024. Vi kommer bevaka kategorin ”Årets svenska fackbok”. Detta innebär att vi kommer läsa och recensera böckerna som blir nominerade i denna kategori.

Det vi ser mest fram emot med vår Augusthöst är att få dyka ned i de nominerade fackböckerna och lära oss massor av nya saker. Vi älskar att upptäcka sådant vi annars aldrig skulle ha lärt oss – och att sedan kunna briljera med vår nyvunna kunskap vid decembers alla släktsammankomster är ju bara pricken över i!

Vi kommer även bevaka presskonferensen den 21 oktober då de nominerade offentliggörs och besöka Augustgalan som hålls på Dramaten den 25 november.

Häng med, det här blir kul!

Katarina gillar både en pigg feelgood och en dyster dystopi. Hon har poddat om böcker i flera år och ser nu fram emot att gräva ned sig riktigt djupt i bokrecensioner av allt från kiosklitteratur till klassiker.

Anna har sorterat in sig själv under "boknörd" sen barndomen, gillar att läsa snabbt och föredrar - trots annars stor digital närvaro - en klassik bok av papper att hålla i handen. Hon slukar allt från faktaböcker till true crime och historiska romaner, men har lite svårt att fastna för feelgood.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Agota Kristof Den stora skrivboken
Previous Story

”Den stora skrivboken” av Agota Kristof

We used to live here av Marcus Kliewer
Next Story

”We used to live here” av Marcus Kliewer